2022. november 24. írta: Soós AnitA

tojashej_hartya_pure_egg_membrane_anitasoos_hu_soos_anita_betterstyle_betterware_masolata.png

A TOJÁSHÁRTYA TITKA AZ ÖSSZETEVŐIBEN REJLIK 

A természetes tyúktojáshéj hártya, egy a természet által létrehozott biogén anyag, amely a kötőszövetek, az ízületek és a bőr számára előnyös összetevőket foglal magában. Minden természetes összetevő szinergikus, így komplex hatást fejt ki. Nem mindennapi hatékonyásággal rendelkezik. Ezért, a hártyát a “természet csodájának” is hívjuk.

A tojáshéj membrán egy természetes forrása a glükozamin, kondroitin és hialuronsav kombinációnak. Lemezes szerkezetét vékony fehérje-rétegek alkotják, amelyek hálóként kapcsolódnak egymáshoz. A fehérjerostok, többek között magas kéntartalmú keratinból és kollagénből állnak, és egy mukopoliszacharid anyag -hialuronsav, kondroitin szulfát és glükozamin tartalommal veszi körül azokat. 

Az I-es,II-es, III-as, IV-es, V-ös és X-es típusú kollagén biológiailag megegyezik az emberi szervezetben lévő kollagénnel, ezáltal igen magas felszívódó képességgel rendelkezik, és hatékonyan látja el biológiai funkcióit.

A legfontosabb szerkezeti fehérje, amely az emberi szervezet minden fehérjéjének 30%-át adja. 25 éves kortól a szervezet kollagéntermelése csökken.

A tojáshéjhártyákban található kollagén biológiailag tökéletes az emberi szervezetben természetes módon jelen lévő kollagénnel, így a szervezet képes könnyedén felhasználni, és hatékonyan ellátni általa biológiai funkcióit. A legjobb kollagénforrás vegetáriánusok számára.

Hialuronsav
Az emberi szervezetben, főként a bőrben, az ízületi folyadékban és a szem üvegtestében természetes módon előforduló anyag.

A víz megkötésével jelentősen javítja a bőr hidratáltságát, rugalmasságot és feszességet ad. Elengedhetetlen az ízületek egészségének szempontjából is: olyan megoldást hoz létre a szervezetben, amely tökéletes „kenőanyagként” szolgál az ízületek és a csontok közötti súrlódás csökkentésére.

A bejegyzés trackback címe:

https://betterstylekatalogus.blog.hu/api/trackback/id/tr7617986680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása